Contra els abusos policials de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Aquest dilluns 29 de juny, jutgen el company Jordi, d’Endavant-OSAN. Amb ell, tot el nostre suport. A 5 anys de la seva detenció, ja era hora que arribés el judici i l’oportunitat de denunciar els abusos policials i donar la cara pels nostres espais alliberats!

La nit de Carnaval de 2010 al Centre Social Ocupat l’Espina de Tarragona hi havia una festa de disfresses. Sense cap motiu aparent la Guàrdia Urbana va trucar a la porta i al no ser atesa va organitzar un dispositiu davant del local. Al cap d’una estona van sortir de local unes 30 persones i la Guàrdia Urbana va escollir aleatòriament un cap de turc, aquesta vegada li va tocar a en Jordi R. El van aturar, llançar a terra i detenir. Ni en el millor conte de Kafka. La trentena d’acompanyants van quedar bocabadats davant la irracionalitat policial i van protestar per la detenció injustificada del company.

Cinc anys més tard, la burocràcia judicial no s’oblida d’aquest cas i contra el company es presenta l’acusació del delicte d’atemptat a l’autoritat, amb pena màxima de 4 anys de presó.

És un cas més d’arbitrarietat policial, res nou, però igualment dolorós i igualment exigeix la nostra solidaritat.

Si en toquen a un ens toquen a totes!

On hi ha lluita hi ha repressió, on hi ha repressió hi ha solidaritat!

Concentració solidària el 29 de juny a les 10.00 al Penal 1 (C.Sant Antoni Maria Claret, núm. 20).