Exigim explicacions a l’Estat espanyol per contractar l’empresa d’espionatge HackingTeam.

Avui ha sortit a la llum que la companyia HackingTeam, empresa considerada “enemiga” per l’associació Periodistes Sense Fronteres, ha estat hackejada i documents i correus electrònics filtrats han estat penjats al torrent.

Aquesta empresa famosa pels seus serveis, orientats a l’espionatge, és contractada per governs de tot el mon.

Entre aquestes informacions surt a la llum que mitjançant el software Remote Control System (RCS), Da Vinci, poden treure, no sols, informació sobre la navegació de l’usuari sino també de converses de Whatsapp.

Segons es pot comprobar als mes de 400Gb publicats és que l’estat espanyol, mitjançant el CNI i el CNP, té un contracte vigent amb aquesta empresa fins el gener del 2016 i factures per valor de 3,4 milions d’euros

Mentre avanci el dia hi haurà, sense cap dubte, noves informacions.

Amb aquestes dades publicades exigim explicacions per part del govern espanyol sobre aquests contractes, quins serveis rebien i quina informació estaven obtenint.

Som Força